Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Jul i Sagahuset

DEC
24

Jul i Sagahuset


Dato Søndag d. 24. december 2023, kl. 18:00
Sted Sagahuset, Sagavej 2, 3700 Rønne
Jul i Sagahuset

Efter 2 års Corona-pause, genoptog vi i 2022 den traditionsrige ”Jul i Sagahuset” for dem af vore medmennesker, der trænger allermest.

Det var rørende at mærke den store taknemmelighed alle vore op mod 100 gæster, udtrykte over at deltage i vores arrangement. Det er ingen tvivl om at Juleaften i Sagahuset har stor betydning for de mange deltagere. I år gentager vi succesen og gennemfører juleaftensarrangementet, den 24. december, for alle dem der trænger allermest.

Juletiden og især juleaften er den glade højtid, som flere af os fejrer i fællesskab med familie og gode venner. Men for mange er netop den højtid en tid, hvor det svære i livet bliver lidt tungere og noget sværere. Juleaften i Sagahuset er et arrangement for netop enlige og ældre, der på forskellig måde, har det svært med at fejre jul alene.

Det bliver en juleaften med alt det der hører til: Julemiddag, knas, dans omkring juletræet, julesalmer. gaver, juleevangeliet, mandelgaver og masser af hjerterum.

Juleaftensarrangementet er arrangeret af frivillige, der har overskud, hjerterum og medmenneskelighed til at hjælpe og skabe en mindeværdig juleaften i fællesskabets ånd. Der bliver lagt mange timer i forberedelserne, og lokale firmaer, foreninger, forretninger og private støtter arrangementet med donationer, gaver og mad.  

Velkommen til juleaften i Sagahuset. Det er gratis at deltage. Man skal være selvhjulpen eller have en hjælper med. Vi kan sørge for transport for dem der har behov for det.

Tilmelding som gæst eller frivillig sker til Kirkekontoret på tlf.nr. 2481 3695 eller e-mail jpj@km.dk